Sommerens bedste solcreme til børn fra P20

20140728-231105-83465236.jpg

Jeg synes, det er lidt svært det der med solcreme.

Det er noget, vi bruger hver eneste dag her i sommerperioden, og især når det skal bruges til børnene er der mange ting, der er vigtige for os. Den skal beskytte mod alle de rigtige ting, den skal ikke ødelægge tøjet med skjolder og pletter, den skal være nem at smøre ud og den skal ikke lugte grimt.

Vi har efterhånden testet os igennem en del forskellige denne sommer, og vi har alle fundet os en klar favorit, når det kommer til solcreme til børnene.
P20 har lavet en solcreme med faktor 30 i spray, som simpelthen er genial (den fås også i faktor 15 og 50 -og så som faktor 20 i en lotion, som heldigvis har samme konsistens). Den er nærmest lavet som sprit, så den hurtig fordamper uden at fedte overhovedet. Den er også lynhurtig at smøre ud pga konsistensen – og så har jeg læst hos de dygtige Pudderdåser, at den beskytter mod de helt rigtige ting, så derfor er jeg også helt tryg ved at bruge den.

Det har primært været børnene, der har brugt solcremen, fordi den er så nem at smøre ud. Jeg synes personligt, den lugter lidt for meget af alkohol, og jeg har ikke samme behov for, at det skal gå hurtigt og nemt – så jeg har vægtet lækkerhedsfaktoren højere end det praktiske, når jeg selv skulle vælge solcreme 😉

Vores flaske blev tømt her lige efter ferien, og jeg havde egentlig fundet en anden solcreme frem fra gemmerne, men Trutten er alt andet end tilfreds om morgenen, så jeg tror, jeg skal ud at have fyldt lageret op med P20 igen i stedet. Det ER nemlig rart at starte dagen uden brok og gråd over fedtet solcreme overalt 😉

Derudover er jeg også en anelse nostalgisk omkring P20 – det var nemlig altid det, min far brugte, når vi var på ferie som barn, så den vækker gode minder hos mig.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *