Genialt strandlegetøj til ferien

045

064

068

071

163

278

De sidste par år, når vi har været på ferie, har vi altid købt nogle forskellige sæt strandlegetøj, når vi er kommet frem – og så har vi efterladt det på hotellet, når vi skulle hjem pga pladsmangel i vores kufferter – det ER bare ikke nemt at pakke en stor hjerteformet Hello Kitty spand ned i kufferten 😉

I år havde vi strandlegetøjet med hjemmefra, og meget af er netop designet ud fra, at det skal være nemt at pakke ned til ferien. Spandene er i blødt gummi, så de kan mases helt flade, formene til at bygge sandslotte med (som btw er GENIALE – hold nu  op, hvor havde vi meget sjov med dem) kan klikkes ind i hinanden, og den lille kræmmerhusformede skovl (som er perfekt til at grave voldgrave med) kan også bruges til et spil med en medfølgende bold, og den indeholder faktisk to skovle, hvor den ene kan bruges som si. Det største hit hos Trutten og Fidusen var den kæmpe spade, som virkelig var god til at grave med, og så den lyserøde rive/vandkande/skovleting, som vi brugte til at hule ud med, når vi lavede gigantiske huller – og som var god til at sprinkle vand ovenpå sandslottene og glatte ud, inden vi byggede dem.

LirumLarumLeg forhandler alle tingene, som er fra hhv. Scrunch og Quut – og jeg har linket direkte til hver enkelt ting i beskrivelsen her. Jeg kan KUN give det hele min varmeste anbefaling – aldrig har både børn OG voksne gidet at bygge så meget i sand som på denne ferie 😀

Dette indlæg indeholder affiliatelinks – klik her for at læse mere.

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

1 Kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *