My girl!

IMG_0348

IMG_0349

IMG_0350

IMG_0351

IMG_0352 IMG_0353

 

Noget af det jeg har nydt allermest ved ferien, har været at være sammen med Trutten og Fidusen hver eneste dage i så mange dage. Man oplever dem på en helt anden måde, når hverdagen ikke kalder, og man ikke skal lave andet end at hygge sig sammen.

Der har da været øjeblikke, hvor jeg mest af alt havde lyst  til at tage hørebøffer på og lukke søskendeskænderierne ude – men de var få. Børnene sov lur stort set hver dag (og jeg joinede dem ofte, mens min mand løb en tur), så de var oppe lige så længe som os hver aften, og for bare et par år siden ville jeg have længdes efter voksentid om aftenen, men på denne ferie kunne vi rent faktisk godt have kvalitetstid sammen som voksne, selvom børnene også var der – de har nemlig været gode til at lege sammen eller at underholde sig selv ved stranden, så jeg fx kunne ligge og læse bøger uden konstant at skulle være på – og om aftenen har de siddet og tegnet i malebøger, når vi var færdig med at spise, og min mand og jeg sad og talte over vinen.

Og se lige de her billeder – til trods for ucharmerende ansigtsudtryk, uskarpheder og dobbelthager, så elsker jeg stemningen på dem – de viser SÅ tydeligt, hvordan Fidusen og jeg har det med hinanden. MIN pige!

De matchende fine bluser er fra Soft Gallery og er lige nu på tilbud til voksne her og til børn her. Mine solbriller er fra Ray Ban og Fidusens er fra H&M.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *