Tilbage fra den mest fantastiske sommerferie på Sardinien

080

119

201

278

IMG_0376

IMG_0396

IMG_0409

IMG_0423

IMG_0426

IMG_0447

IMG_0645

Så er vi tilbage i København efter to ugers ferie med absolut afslapning, samvær, nærvær, gode oplevelser, sol, strand og masser af fantastisk lækker mad.

Det var egentlig ikke planen, at der skulle være så stille på bloggen, og vi havde også fin internetadgang i lejligheden, men det var fuldstændig umuligt at uploade billeder på den forbindelse – og så giver det ikke så meget mening at blogge om de billedskønne omgivelser.

Vi boede som før nævnt i Alghero på Sardinien, hvor vi havde købt en afbudsrejse via Sun Tours og boede i en enkelt men meget stor lejlighed på hotellet Gli Eucalipti. Det kan varmt anbefales, da beliggenheden var helt perfekt ift strand og by – og der var en lækker lille pool til de dage, hvor det blæste lidt for meget til stranden. Faktisk lå vores lejlighed så heldigt, at vinduet til børneværelset vendte lige ud til poolen, så når de var puttet til lur, kunne vi også ligge derude og dase.

Vi var af sted i 14 dage og nåede at komme helt ned i gear på den måde. Vi kom ind i en skøn rytme, hvor børnene sov en lang middagslur hver dag og så til gengæld var oppe helt til midnat stort set hver dag, så vi fik os tilpasset de sene italienske spisetider og hver aften gik en dejlig lang tur langs strandpromenaden.

Den første uge stod primært på sol og strand, mens vi den anden uge havde lejet en bil gennem Hertz, så vi tog på nogle udflugter rundt på øen, der faktisk er på størrelse med Jylland.

Men jeg skal nok fortælle meget mere om det hele senere – nu vil jeg til gengæld kaste mig over bunken af ulæste og ubesvarede mails. Min mand og børnene har også ferie i denne uge, men jeg kan desværre ikke tillade mig at holde fri. Til gengæld tager jeg løbende et par fridage med børnene de kommende uger – og det er egentlig heller ikke helt dårligt at kunne sprede det ud på den måde.

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *