Jubiii – vi skal til Sardinien – lige om lidt!

sardinien

Som jeg allerede har nævnt, så har vi i år ikke lagt planer for sommerferien, fordi jeg først havde brug for at få mit speciale afleveret, før jeg kunne begynde at planlægge den slags.

Vi har været meget i tvivl, om vi overhovedet skulle tage ud at rejse i år, fordi vi forhåbentlig snart skal ud at købe hus – og den slags kan man altid bruge lidt ekstra penge til.

Samtidigt så bor vi 4 mennesker i en lille lejlighed på under 70 kvm – og så er 3 uger altså lang tid at være hjemme – også selvom vi er ret gode til at bruge de åndehuller, der er her i byen i form af parker, strande osv. – og vi havde desværre ikke lige nogen i familie- eller vennekredsen, vi kunne låne et sommerhus af.

Så vi har flittigt fulgt med  hos diverse sites for afbudsrejser, og da vi forleden klikkede ind forbi Sun Tours, reklamerede de med en uge på Sardinien for to voksne og to børn for kun 10.000 kr – inkl flybilletter og hotellejlighed. Vi har så snuppet to uger i stedet, og de har altså stadigt en del voldsomt billige rejser her hen over de næste par uger kan jeg se.

For 6 år siden var min mand og jeg på Sardinien, mens jeg var gravid med Trutten. Det er noget nær den bedste ferie, jeg nogensinde har haft – det er i hvert fald den smukkeste rejsedestination, jeg har besøgt i Europa. Kridhvide sandstrande, helt blåt vand – og den mest fantastiske mad (deres egnsret er pasta med hummer 😀 ). Vi har bestilt to uger og skal rejse allerede mandag morgen – så jeg stresser en smule, for der er enormt mange ting, jeg endnu ikke har styr på som fx uv-badetøj til børnene, legetøj til stranden, nyt kameraudstyr til mig (det koster jo nærmest mere end vores ferie! – men er hårdt tiltrængt her til bloggen), leje af bil, planlægning af udflugter, sommerferielæsning til mig (noget af det bedste ved at være på ferie!), og så har jeg stadig en mailboks, der skriger på opmærksomhed.

sardinien

Vi skal bo i Alghero, som er en hyggelig gammel borgby, med de lækreste strande lige udenfor byen, og så regner vi  med at leje en bil i 5-7 dage, så vi kan opleve øen på egen hånd. Den er på størrelse med Jylland og der er SÅ mange smukke ting at opleve. Bl.a. vil vi, som da vi var af sted sidst, leje en båd en hel dag, så vi kan sejle rundt til en række strande, du kun kan komme til via båd.

Hvis du har nogle rejsetips til Sardinien, så send dem endelig i min retning!

Og så vil jeg også meget gerne have tips til leje af bil i udlandet. Bør man selv tage sine autostole med hjemmefra? – og kan man overhovedet det? – hvilke biludlejningsfirmaer kan anbefales? – og kan det bedst betale sig at vente med den del, til vi er ankommet?

Vi skal bo i en lækker 3 værelses lejlighed, så vi også kan sidde og hygge med vin og yatzy ( ja! 😀 ) om aftenen, når børnene sover – og så er der en swimmingpool, som er meget rar for Trutten, når Fidusen ligger og sover middagslur – det tror jeg nemlig stadigt, hun har brug for i varmen – selvom hun for længst har droppet det herhjemme.

Pizza og pasta, sol og strand – vi kommer lige om lidt!

Nørj hvor jeg glæder mig – og hvor er jeg glad for, at vi har besluttet os for at tage af sted. Det bliver godt. Det er jeg helt sikker på!

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Hej!
  Vi overvejer at rejse til Sardinien til sommer. Jeg fald tilfældigt over dit indlæg om jeres familieferie dertil. Kan du anbefale det hotel I boede på?

  • Hej Mia,
   Ja det var vi faktisk rigtig glade for!
   Det var et lejlighedskompleks og ikke et hotel som sådan – men når man rejser med børn, synes vi i hvert fald det er bedst med lejlighed, så man har et lille køkken, og så børnene kan puttes i deres eget værelse, hvor man stadig kan opholde sig i stuen, når de sover 🙂
   Det var ikke luksuriøst, men der manglede intet. Poolen var fin og det lå rigtig fint ift strand og by.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *