Gode tips til ferielæsning og bøger til sommerferien

boeger

Ferielæsning.

Findes der noget bedre end en god bog til ferien? – jeg elsker det, og før jeg fik børn, havde jeg altid én bog med for hver dag jeg var på ferie 😀 Min mand mener, jeg er tosset – men det er virkelig noget af det, jeg forbinder allermest med ferie.

Nå men jeg vil egentlig gerne have nogle gode tips til feriebøger.

Jeg er ikke så forfærdelig vild med krimier. Til gengæld er jeg tosset med bøger med konspirationsteorier a la Dan Brown – eller fx De Dødes Bibliotek  (som varmt kan anbefales). Jeg er ikke den helt store fan af chick lit men på den anden side skal det heller ikke være alt for tung læsning på sådan en ferie med børn.

Har du mon nogle gode bud ud fra mine besværlige kriterier? 😀

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *