Jeg sælger ud – børnetøj, graviditetstøj og mit eget tøj

Indspilning i fuld skærm 23-06-2014 105430

Nu hvor specialet er ude af verden, har jeg pludselig en masse energi og ikke mindst mentalt overskud, og jeg er derfor gået i gang med at rydde ud i gemmerne.
Vi bor i en ret lille lejlighed, og jeg har aldrig rigtig fået taget mig sammen til for alvor at sælge ud af børnenes tøj.

NU skal det være! – jeg har sat priserne forholdsvis lavt, for jeg vil gerne af med en masse på én gang.
Det er i første omgang sat til salg i en webshop, jeg har oprettet til formålet – den finder du her. Der er Poppy Rose, Mini a Ture, Ver de Terre, Petit Bateau, FUB, Ralph Lauren, Norlie, Katvig, Holly’s, Wheat, Little Marc Jacobs, MarMar Cph mm.

Betalingen foregår automatisk via PayPal, men hvis du ikke har mod på det, så send mig en mail på info@itsfashionbaby.dk så kan vi også klare det via Mobilepay.

Nogle af tingene vil også blive sat til salg via Facebook og/eller instagram, men jeg skal nok hele tiden holde shoppen opdateret, så de ting der er derinde, helt sikkert ikke er solgt.

Der kommer løbende mere børnetøj til salg de næste par dage – og hvis du er på udkig efter noget bestemt – eller i bestemte størrelser, så spørg endelig løs 🙂

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *