Et veloverstået sygebesøg

blomster

petitpodium

Tusinde, tusinde tak for jeres mange søde tanker og kommentarer til dette indlæg. Både her på bloggen og også på Facebook. De har betydet rigtig meget ikke kun for mig, men også for min mor og bror, som har læst dem alle.

Jeg tog i onsdags på sygebesøg efter en veloverstået operation, og hvor var det dog fantastisk at kunne omfavne dem begge igen, nu hvor vi er på den anden side af operationen.

Min mor er faktisk allerede blevet udskrevet i dag, så det går hurtigt fremad med dem – heldigvis!

Jeg nåede også lige at mødes med søde Manja, da jeg var i Århus – min partner in crime på Petit Podium. Selvom vi kommunikerer mange gange dagligt, så ER det altså noget helt andet at kunne sidde sammen i solen ansigt til ansigt 🙂

Vi har heldigvis en rolig weekend foran os, som kun byder på sommerfest i børnehaven her til aften. Vi småskranter alle herhjemme med forkølelser, ondt i halsen og ørepine, så det passer mig rigtig godt, at vi ikke har de helt store planer. Jeg tror dog, vi må en tur på Amager Fælled for at plukke hyldeblomster, så vi kan få lavet årets omgang saft efter denne opskrift på nem og lækker hyldeblomstsaft.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *