Relancering af vådservietter fra Huggies i en allergivenlig udgave

Heldigvis har vi det sidste 1,5 år været ovre blebarnsstadiet herhjemme, så vådservietter er af gode grunde ikke det, vi bruger mest af – i hvert fald ikke i forbindelse med bleskift.

Vi har dog stort set altid vådservietter med os, når vi er på tur, fordi det nu en gang er den nemmeste måde at få rengjort et par snaskede børnehænder, hvis man ikke lige er i nærheden af en vandhane.

Huggies har netop relanceret deres populære vådservietter. De blev taget af markedet pga mistanke om et allergifremkaldende stof (MI), og nu har de så heldigvis fået lavet en ny udgave. Denne nye variant er fri for alkohol, parfume, parabener og naturligvis også MI, og den kan både bruges på numser, hænder og i ansigtet – hvor især det sidste er et ret stort plus os. De er klinisk og dermatologisk testet, og eftersom de er lavet af naturfibre, er de 100% nedbrydelige og skånsomme mod miljøet.

Det er vigtigt at have den slags facts på plads, når det handler om produkter til børn – og især produkter til helt små børn. Og jeg er glad for, at et så populært brand som Huggies nu har alt helt på det rene.

Udover de her facts, så er vådservietterne tykke og lækre, de bliver ved med at være fugtige, selv når pakken har været åbent i et stykke tid – og så tørrer de godt. Det har jeg tit syntes, der var et problem og derfor har vi faktisk selv ofte brugt helt oldschool vaskeklude, der har været fugtet og puttet i en pose – men ærlig talt, så er det her noget nemmere, når man er på farten.

Huggies skyder hele relanceringen i gang med en konkurrence på deres instagramprofil.

Der findes hele 5 vindere, der hver vinder 1 års forbrug af Huggies samt et gavekort til Bilka på 1.000 kr.

For at deltage skal du:

  • Tag et sjovt, nuttet eller kreativt billede af dit barn eller baby
  • Læg det op på Instagram og brug hashtagget #huggiesdk – sørg for ikke at bruge andre hashtags, da det godt kan give lidt problemer rent teknisk
  • Sørg for at dit billede får mindst 15 likes, da det ellers ikke deltager i konkurrencen

Herefter vil et panel udvælge de 5 bedste billeder af dem, der har fået over 15 likes.

Konkurrencen slutter den 15. juni, vinderen findes den 23. juni og annonceres på instagramprofilen @huggiesdk – så sørg for at følge med hos dem 🙂

Læs mere om konkurrencen lige her.

Indlægget er sponsoreret

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *