Dagens hipster-Trut

trut1 trut2 trut3

Det er hårdt at skulle undvære min mand og mine børn så mange timer hver dag, som jeg gør lige nu –  men nu er der heldigvis ikke langt igen!

De er en gang i mellem så søde, at de lige kigger forbi læsesalen og kidnapper mig med en tur ud i solen for at spise en is og hygge lidt med dem – og det er virkelig et skønt og tiltrængt break, som jeg nyder i fulde drag!

Her til formiddag kiggede de også forbi, og jeg kunne nærmest ikke genkende Trutten, der var så stolt, at han var ved at sprænges – han havde nemlig fået lokket Far til at købe en kasket til ham i H&M, så nu kan jeg vist godt konstatere, at det med solhatte snart er et overstået kapitel for min store dreng 😉

Trutten: T-shirt: Soft Gallery -.- Shorts: Name It -.- Kasket: H&M -.- Sandaler: Angulus

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *