Udsalgsshopping til mig og rabatkode til dig

Opdateret for nylig40

Da jeg så smukke Laura med en flot t-shirt fra Baum und Pferdgarten her, forelskede jeg mig straks i det fine print, og da jeg opdagede, at det også fandtes som kjole i et lækkert casual snit, så kunne jeg straks se mig slentre rundt i den til sommer med et par sandaler i en lækker tan-farve – og et par solbriller og en stråhat.

Lige netop i dag er der 15% rabat på alle varer her – og eftersom de netop har kjolen, så valgte jeg at se det som et tegn om, at den skulle være min! 😉
Jeg har sizet lidt op, fordi jeg egentlig gerne vil have den til at sidde løst og casual, så  nu håber jeg bare, at den passer.

Du finder kjolen lige her – og lige faktisk er der også rabat på alle andre varer her – hvis du bruger koden EXTRA15 som kun gælder i dag.

 

Dette indlæg indeholder affiliatelinks – klik her for at læse mere.

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *