Fint rødt survival kit til læsesalen

20140514-220011.jpg

Jeg har nogle pænt lange dage på læsesalen i de her uger, og det kræver altså lidt ekstra for at kunne holde gejsten oppe – og for at kunne bevare koncentrationen.

Det her (og en STOR kop kaffe) har været mit survial kit de seneste dage – og er det ikke bare fint at se på? Jeg bliver helt glad af det – og Manja sagde, at hun elsker, at jeg tænkte i billeder, da jeg øjeblikkeligt udbrød, hvor fint den nye EOS læbepomade passede til min iPad mini og mine høretelefoner 😀

Læbepomaden kender du måske allerede- men det er den første, jeg har fra EOS. Effekten af den er hverken bedre eller dårlige, end de fleste andre læbepomader – men hvor er den dog FLOT! – og lækker at tage på, fordi den er så rund og blød – og så dufter den noget så fint, uden at være at for meget. Fidusen har allerede flere gange erklæret, at det er hendes, så jeg tror, jeg skal have fat i et par stykker mere, så jeg ikke behøver at dele 😉

Høretelefonerne er ikke helt nye længere – men jeg er virkelig glad for dem. De kostede ikke alverden (de er på tilbud til 400 lige nu), de lukker helt tæt uden at stramme, og så fås de i et utal af farver. Derudover er der også en mikrofon, så man kan bruge dem med sin telefon – og generelt så nyder jeg bare, at jeg ikke længere er afhængig af dem, der fulgte med min iPhone, som skal sidde inden i øret.

Jeg håber, du får en SKØN torsdag – i morgen vil jeg tage mig en tiltrængt fridag med hele familien, hvor vi skal i Knuthenborg Safaripark – men ellers skal resten af min weekend også tilbringes på læsesalen.

iPad mini -.- Urbanears høretelefoner (spar 100 kr lige  nu) -.- EOS læbepomade (spar 31 kr)

Dette indlæg indeholder affiliatelinks – klik her for at læse mere.

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *