Specialeskrivning kræver masser af kaffe!

20140510-133808.jpg

20140510-133518.jpg

Min lørdag bliver brugt på biblioteket med tunge lovsamlinger og min termokop fyldt med sort kaffe. Jeg er heldigvis inde i en god stime med skrivningen lige nu, og så når man ved, hvad man skal gå i gang med, når man møder ind, så er det faktisk ikke så slemt endda.

Jeg sidder på biblioteket og skriver, så jeg kan sidde i ro og fred – og faktisk er jeg begyndt at tage herind de fleste dage frem for at sidde hjemme  – så kan jeg også tage mig nogle længere dage, de dage hvor min mand skal hente børnene.

Jeg har selv kaffe med hver dag i min fine lyserøde termokop – det kan holde mig kørende indtil frokost, hvorefter jeg må ty til cafékaffe til en helt anden pris, hvilket egentlig ikke huer mig – men sådan må det være de sidste uger inden aflevering (og når de så endda har så sødt et skilt, som det på billedet, så er jeg også mere venlig stemt 😀 ).

Jeg har tidligere tippet om en rabatkode specielt til mine læsere fra Dolce Gusto, hvor du kan få 250 kr i rabat på en af deres kaffemaskiner – og de har været så søde at forlænge koden, så den også gælder hele maj måned.

Vi bruger selv vores rigtig meget- og til Fidusens fødselsdag havde vi endda lavet en lille kaffe-buffet, hvor folk selv kunne få lov at vælge og lave deres helt egen favoritkaffe – hvad enten de var til sort kaffe, kakao eller fx en choco caramel.

Det var en rigtig hyggelig måde at gøre det på – og når mange af gæsterne er vant til sort filterkaffe i hverdagen, så nød de også at kunne prøve nogle af de mange spændende varianter.

For at få 250 kr rabat på kaffemaskinerne i Dolce Gustos webshop (dem finder du her skal du bruge følgende kode: M9R96AG44TAK

P1220915

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *