Lykken er… at hoppe i vandpytter

regn8
regn1

regn2

regn3

regn4

 

regn5

regn7

Der er simpelthen et eller andet befriende og fantastisk ved børn, der hopper i vandpytter – ja for den sags skyld også voksne, der vover sig ud i det.

Hvis børnene og jeg er på vej hjem fra børnehave i regnvejr, og de har gummistøvler på, så får de stort set altid lov – også selvom det resulterer i våde bukser og jakker.

Og når de står der og hopper, mens de hviner af fryd, så sender de travle voksne, der passerer forbi, dem altid et smil. Den slags lykke, der kommer af at hoppe i vandpytter er så umiddelbar og smittende, at man slet ikke kan undgå at blive revet med af stemningen – og jeg er ganske overbevist om, at når den travle mand i jakkesættet er passeret og igen har blikket rettet mod sin smartphone, så går han og ønsker, at han for et øjeblik kunne stoppe op, glemme al stress og bekymring og udelukkende skulle fokusere på, hvor meget man helt præcist kan plaske i sådan en vandpyt 😉

Jeg kan heller ikke selv sige mig fri for flere gange at have iført mig gummistøvler, når jeg skulle hente børnene – så vi kunne gå direkte over til det helt specielle sted på Kastellet, hvor der altid er kæmpe vandpytter, fordi et nedløbsrør fra en bro er gået i stykker – og så har vi hoppet til vi har måtte holde os på maverne af grin. Og der er slet ingen tvivl om, at Trutten og Fidusen elsker, når man smider hæmningerne for et kort øjeblik og giver den gas med plaskeriet.

Trutten og Fidusen jakker er begge fra Wheat – det gode ved dem er nemlig, at selvom det egentlig er deres almindelige sommerjakker, så kan de også bruges som regnjakker.

Støvlerne er fra Aigle – det er første år, vi har støvler fra det mærke, men det er bestemt ikke det sidste. De er lavet af naturgummi, så de er åndbare. Derudover er de MEGET blødere end nogle andre gummistøvler, jeg har haft i hænderne – og så er skaftet ret smalt, så de ikke ryger af undre leg.

Trutten: Jakke: Wheat -.- Gummistøvler: Aigle

Fidusen: Jakke: Wheat -.- Gummistøvler: Aigle

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *