Dagens mor – pretty in pastel

P1230318

P1230319

P1230324

Jeg synes selv, jeg er inde i en ret god stime ift at få taget billeder af mine outfits – det er stadigt lyst, når vi kommer hjem – så jeg får lige lokket min mand med ned foran lejligheden, for at tage nogle hurtige billeder – ganske vist er det ikke flotte og interessante locations, men det er da en start! 😉

Derudover er det dejlig nemt og hurtigt indhold til bloggen – ikke fordi, jeg ikke gerne vil lave lidt mere gennemarbejdede indlæg – for det er faktisk dem, jeg bedst kan lide at lave – men lige nu går det meste af min tid med specialeskrivning, så jeg er desværre nødt til at skrue lidt ned for ambitionsniveauet de sidste uger.

Outfittet er lutter gamle favoritter – med undtagelsen af tasken. Printet er simpelthen helt fantastisk, og jeg har sådan glædet mig til at kollektionen skulle komme i butikkerne.
Jeg synes faktisk, den har en virkelig god pris – og så er størrelsen helt perfekt til at rumme mine papirer og mapper, når jeg hver dag cykler ind på biblioteket – så har jeg computeren i min gode gamle Yvonne Koné taske.

Fidusen og jeg har haft et par skænderier om, hvem der mon havde krav på tasken – men lykken ville, at hun i en goodiebag fik sig en lyserød rygsæk med Prinsesse Sofia – så hun overlod allernådigt denne til mig 😉

Strik: Ralph Lauren -.- Shorts: Rützou (fra sidste år) -.- Støvler: Gestuz (gammel model) -.- Taske: Soft Gallery

 

Dette indlæg indeholder affiliatelinks – klik her for at læse mere.

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *