Min solskinstrut på en regnvejrsdag

foto 1

foto 2

foto 3

foto 4

foto 1

foto 2

foto 3

Hver dag, når jeg følger børnene i børnehaven, går vi langs kajen ved vandet hele vejen hen til børnehaven. Og hver eneste dag tager jeg en god dyb indånding helt ned i maven og mærker hvor lykkelig jeg er for at bo lige midt i København og alligevel kun have 2 minutters gang til vandet.

Det er muligvis fordi, jeg er vokset op tæt ved Vesterhavet, det skal jeg ikke kunne sige – men det giver mig en dejlig ro og følelse af frihed, når jeg befinder mig i nærheden af vandet.

I sidste uge tog vi os ekstra god tid en morgen med masser af solskin. Der var tid til at kaste sten i vandet, tid til at kigge på svanerne og tid til at tale om, hvor skørt det i virkeligheden er, med dem der bor på en husbåd – selvom det også er ret sejt sådan bare at kunne sejle af sted uden at skulle pakke en kuffert.

Trutten var hoppet i et sommerligt outfit, og han nød det i fulde drag. Han elsker at være udenfor – men han elsker det ekstra meget, når solen skinner og han ikke behøver at blive pakket ind i flyverdragt og lag på lag.

Og når jeg sidder og kigger på de her billeder, så slår det mig virkelig, hvor stor min lille dreng er blevet. Der er ikke meget lille dreng tilbage over ham – og godt nok skal han først begynde i skole næste sommer, fordi han er fra januar, men lige nu er han i fuld gang med at tage afsked med alle sine venner, som snart skal i skole – og så er han den største dreng i børnehaven.

Han er blevet en utrolig velovervejende og reflekterende dreng, som jeg kan føre lange samtaler med – og som ofte lærer mig nye ting, han har hørt i børnehaven eller fra Ramasjang. Han vinder pludselig over mig i Super Mario og finder genveje, jeg slet ikke kendte til. Han er omsorgsfuld overfor sin lillesøster og er utrolig empatisk – selvom han også stadigt er en værre drillepind, der nyder sin position som storebror. Han har den bedste humor fyldt med ironi og elsker at lave fis med mig – og så er han samtidigt også stadig en lille dreng, der kan have svært ved at finde sin plads og som stadig allerhelst vil putte lige i smørhullet hver eneste nat.

Men hvor er jeg dog stolt af at være mor til ham – og lykkelig over at få lov til at være sammen med ham hver eneste dag!

– og sådan forvandlede et indlæg om børnetøj sig pludselig til noget helt andet –  og meget mere vigtigt 😉

Trutten: Jakke: Name It -.- Skjorte: Limited by Name It -.- Shorts: POMPdeLUX -.- Sandaler: Angulus -.- Solhat: Wheat

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *