Et kæmpe crush på Yvonne Koné (og 30% rabat :D )

marts144

Jeg ELSKER Yvonne Koné, og bruger stort set hendes ting hver eneste dag.

Først og fremmest er der min store lædershopper, som jeg købte på et lagersalg i sin tid. Dernæst har jeg en mindre clutch, som jeg ofte har med mig i byen – og som det seneste til samlingen, har jeg nu fået verdens flotteste stiletter – intet mindre!

Jeg drømmer stadigt om at tilføje disse sandaler til min samling. De er smukke, enkle og med Yvonne Koné er man også sikret god kvalitet – så jeg er helt sikker på, at jeg nærmest kommer til at bo i dem hen over sommeren.

Indtil klokken 12 i dag – den 2/5 – kan du få 30% rabat på ALT hos Henny & My – og altså også på deres store udvalg af Yvonne Koné. Jeg går stadigt og overvejer lidt endnu, om sandalerne skal købes hjem – men jeg tør heller ikke at vente alt for længe. Jeg havde planer om at købe stort set hele serien fra Rudolph Care, men kan se at I nåede at snuppe stort set ALT, før jeg kom online i går aftes 😀

For at få rabatten på de 30% skal du bruge koden: FASHIONBABY30 – og den gælder indtil klokken 12 i dag.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *