SMUK blondekjole fra Ganni – med gratis levering indenfor en time

P1230245

P1230232

Jeg skulle ud med mine tre fantastiske veninder i lørdags, og denne gang var det med champagne, middag og cocktails, så jeg ville også gerne dresse lidt op til anledningen – det er nemlig desværre ikke alt for ofte, at vi får planlagt sådan en aften.

Jeg var nået dertil, hvor jeg slet ikke syntes, jeg kunne finde noget i min garderobe, jeg kunne tage på – der var altså tøjkrise!

Jeg endte med at forelske mig i den mest fantastiske mintgrønne blondekjole fra Ganni, som var udsolgt i deres egen webshop, og som jeg derfor i stedet fandt hos Me & the Met. Jeg havde læst om deres fantastiske service en enkelt gang tidligere, men det var først, da jeg selv havde bestilt, at det for alvor gik op for mig, hvor helt vildt god service, de tilbyder.

P1230205

Hvis du køber hos dem, så leverer de gratis indenfor en time efter, du har afgivet din ordre, i hele Storkøbenhavn. Det vil altså sige, at når du har klikket køb, så går der max en time, før der står en sød mand (eller – det var det i hvert fald hos mig) og ringer på din dør med en smukt indpakket pakke – og de har endda også alternative størrelser med, så du kan sikre dig, at du får en vare, du kan passe.

De leverer mellem 17 og 22 i hverdagene og 10 og 22 i weekenderne – det vil sige når du er hjemme, så man undgår det klassiske scenarie, hvor  man enten skal på posthuset efter sine pakker -eller man skal have dem sendt til sin arbejdsplads (hvorved alle ens kollegaer dermed får indsigt i, HVOR meget  man helt præcist shopper online 😉 ).

Det er jo GENIALT!

Nu er jeg så typen, der planlægger mit outfit i god tid, så jeg aldrig ender med at stå og mangle tøj samme aften, som jeg skal ud – men ellers er der her også en oplagt løsning! (jeg har i hvert fald op til flere veninder, der nok fremad kommer til at bruge det i de situationer 😀 )

Me & the Met har måske ikke verdens største udvalg, men til gengæld er det lutter gode sager og mærker, de fører. Ganni (som min kjole er fra), Gestuz, Kokoon, Filippa K, Designers Remix, Munderingskompagniet – og andre i den stil.

Som en lille service kan jeg se, at der lige nu er 15% rabat, hvis du tilmelder dig deres nyhedsbrev 😉

ganni

Jeg er vanvittig glad for kjolen og fik desværre kun taget et usselt elevatorselfie i lørdags, hvor jeg havde den på – den var ellers matchet noget så fint med en koralfarvet clutch fra Marc by Marc Jacobs, pastelfarvede stiletter fra Marc Jacobs og højt opsat hår – men jeg satser på snart at lave en copycat på det look, og så skal jeg nok få det foreviget 😉

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *