Kate Moss x TopShop (med 10% rabatkode)

Opdateret for nylig38

Jeg har været ret spændt på at se Kate Moss’ nye kollektion for Topshop som netop er kommet online her for en time siden.

Jeg har stadigt en del ting i min garderobe fra hendes tidligere kollektioner, som jeg flittigt bruger, og jeg ved derfor også, at de fleste køb er mere langtidsholdbare for mit vedkommende ift de fleste andre ting jeg ellers køber fra TopShop.

Der er også utroligt mange flotte ting denne gang, og især den smukke grønne kjole, pailletjakken, buksedragten og ikke mindst den fuldstændig fantastiske frynsekjole, er jeg helt vild med – der er dog ikke røget noget i min kurv endnu 😉

Er der mon andre, der har købt noget derfra endnu?

Du finder hele kollektionen online lige her, og du får faktisk 10% rabat ved at bruge denne kode 982613609800099687 😉

Dette indlæg indeholder affiliatelinks – klik her for at læse mere.

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *