25% rabat på tøj fra bl.a. Ganni, Sonia Rykiel, Julie Fagerholt, Selected og Gestuz

Opdateret for nylig36

Boozt holder Midseason sale, og i den anledning er der fantastisk mange af deres varer, der er sat ned med min. 25%. Det gode er, at selvom forårs- og sommertøjet har været i butikkerne et godt stykke tid, så er det jo faktisk først nu, at solen er begyndt at skinne så meget, at det er på tide at finde sommertøjet frem – så du kan bestemt gøre nogle gode køb.

Der er både udsalg til mænd, kvinder og børn – her har jeg i første omgang fundet mine favoritter til mor – men jeg vender tilbage med nogle børnefavoritter senere.

Den lyseblå clutch har jeg kigget på et utal af gange – farven og størrelsen er helt perfekt, og jeg mangler egentlig bare en god anledning til at købe den 😉 Den hvide skjorte fra Selected har jeg netop selv købt med rabatten – den er en af de ting, jeg ved, jeg kommer til at bruge konstant, fordi den kan bruges til stort set alt i mit klædeskab, og man både kan dresse den op eller ned.

Du finder alle de nedsatte  varer til kvinder lige her.

Lyserød taske fra Sonia Rykiel -.- Jakke fra Julie Fagerholt -.- Lækre støvler fra Whyred -.- Læderjakke fra Gestuz -.- Lyseblå clutch fra Maison Scotch -.- Ganni Sweatshirt -.- Jumpsuit fra Selected -.- Hvid skjorte fra Selected

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *