Overdådige tylskørter, pailletter og lyserøde heliumballoner en masse

P1220824

P1220826

P1220831

tyl

P1220471-001

P1220473

P1220480-001

Hvis man spørger Fidusen, så har en ægte prinsesse lyserødt på. Hun har naturligvis en prinsessekrone (gerne med glimmer eller diamanter) og hun har en fin dansekjole – hvilket i Fidusens verden vil sige et tylskørt 😀

Vi fandt til lejligheden de mest overdådige tylskørter, jeg nogensinde har set, fra Le Petit Tom. De går under navnet Dolly. De forhandles enkelte steder i Danmark – men der har jeg kun set dem i børnestørrelser.

Inde på deres egen hjemmeside har de til gengæld et kæmpe udvalg i alverdens farver og størrelser – og også til voksne 😀 Forsendelsen er ret rimelig, og det er prisen bestemt også.

Jeg har, siden det famøse Paris-afsnit af Sex & the City haft en drøm om et kæmpe tylskørt, så jeg kunne ikke dy mig for også at bestille et til mig selv. Faktisk har min veninde også efterfølgende købt ét, som hun skal have på til sin 30-års fødselsdag, der skal fejres i Barcelona 😀

Her har jeg blot sat den sammen med min rosa bluse med pailletter fra by Malene Birger – for at gå all in på prinsesse-looket. Men til andre lejligheder (for JA – den skal bestemt på igen! 😀 ) tænker jeg at sætte den sammen med fx en læderjakke, så det ikke bliver alt for pussenusset.

Fidusens t-shirt har jeg længe haft til at ligge lige netop til hendes fødselsdag – jeg synes, den er SÅ sød til en fødselsdagsbluse, og generelt er jeg voldsomt begejstret for kvaliteten fra det mærke.

Til fødselsdagen havde vi som før nævnt heliumballoner fra Mintemafest, hvor man kan vælge disse pakker, som kommer med en heliumtank, balloner og matchende snor til ballonerne. Det bliver leveret direkte til døren, og når tanken er tom, skal den blot bortskaffes – så bliver det ikke nemmere.

Jeg kunne ikke dy mig for at samle et ordentligt bundt af dem til at få taget billeder med – det var simpelthen ALT for oplagt med de lyserøde balloner og mit fine lyserøde tylskørt 😀

Dagens Mor: Bluse: By Malene Birger -.- Tylskørt: Dolly, Le Petit Tom -.- Støvler: Gestuz -.- Prinsessekrone: Fabel-A -.- Balloner: Mintemafest 😉

Dagens FødselsdagsFidus: Bluse: Atsuyo et Akiko -.- Tylskørt: Dolly, Le Petit Tom -.- Sko: Angulus -.- Prinsessekrone: Fabel-A

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *