Vind nyt DUPLO burger sæt med deres nye DUPLO magasin

LEGO DUPLO har netop lanceret en ny udgave af deres populære online magasin, som både indholder en præsentation af flere af deres nye produkter, men som også byder på konkurrencer, idéer til aktiviteter med børnene og links til at downloade flere af deres sjove apps ganske gratis.

De er rigtig god til at gøre brug af de interaktive muligheder, sådan et magasin netop rummer. Fx kan du downloade et fødselsdagssæt lige til at printe ud med DUPLO invitationer osv. Derudover er der også små videoklip med introduktion til deres forskellige produkter.

Der er især fokus på den helt nye med DUPLO mad – som fx burger og is. Fidusen har begge sæt herhjemme, og hun KNUSelsker det. Hun leger stort set med det hele tiden, og når vi fx kører langt i bilen, er det pludselig det, hun sidder og leget med- i stedet for at se tegnefilm på iPad’en.

Jeg har fået lov at udlodde et sæt med DUPLO kreativ picnic til en værdi af 250 kr til en heldig vinder her på bloggen.

For at deltage skal du klikke dig ind på DUPLO magasinet her – og så skal du i en kommentar til dette indlæg skrive, hvilken farve klodserne på side 5 primært har.

Du kan deltage indtil fredag den 25. april 2014 kl 22, hvorefter jeg udtrækker en vinder, der offentliggøres her i indlægget og får direkte besked.

Jeg venter med at offentliggøre folks svar her på indlægget, til konkurrencen er slut, for ikke at gøre det alt for nemt – så dit svar er altså registreret, selvom du ikke kan se det.

HELD OG LYKKE! 🙂

Indlægget er udarbejde i samarbejde med LEGO DUPLO

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *