Dagens Mor – alene hjemme hele Påsken

P1220936

P1220940

P1220950

P1220954

P1220962

Billederne her er mit 5. input i min Style Challenge fra Notice by Bon’A Parte. De er taget i går, umiddelbart inden jeg vinkede farvel til min lille familie, som satte kursen mod Fyn, Farmor og Farfar.

Jeg har desværre ikke mulighed for at holde påskeferie fra specialeskrivningen, og derfor tog min mand og børnene af sted, så de kunne få nogle gode oplevelser, og jeg kunne få ro til at skrive.

Det er helt underligt sådan at være hjemme i et tomt hus, og jeg må også ærligt indrømme, at jeg bliver fælt misundelig, når MMS’erne tikker ind med en bunke sjove og hyggelige billeder. Men til gengæld er det skønt at vide, at de hygger sig – og i aften får jeg besøg af en veninde til lækker mad og vin – så jeg ikke bliver fuldstændig isoleret i specialeboblen.

Den lækre sweatshirt er fra Notice kollektionen, og den er virkelig vokset på mig. Da jeg først så den på nettet, var det ikke en af de ting, jeg faldt for – men da den ankom, og jeg for alvor så den fine detalje med den quiltede ryg, var jeg solgt på stedet. Som med flere af de andre ting fra kollektionen, kan den både styles op og ned – alt efter lejlighed og humør. Her har jeg tilsat en lædernederdel som kontrast til den mere casual sweater – hvilket imo også passer fantastisk til det sorte quilt bagpå.

Du finder sweateren lige her – og nu vil jeg vende tilbage til specialet, så jeg forhåbentlig får mulighed for at holde fri i weekenden og mandag sammen med min skønne familie.

Indlægget bringes i samarbejde med BON’A PARTE. De har opstillet de overordnede rammer – men indholdet og meningerne er helt mine egne 😉

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *