20% rabat på Angulus sko – og masser af lækkert børnetøj

P1230069

P1230062

Min søde kusine skrev til mig for at få tips til, hvor man mon lige nu kunne købe Angulus med rabat, og i min søgen efter et godt tilbud, faldt jeg over Smartkids, som lige netop i dag har 20% rabat på ALT i deres børnekategori.

Trutten og Fidusen har bl.a. disse to fantastisk lækre par sandaler fra Angulus i år, og jeg venter spændt på, at vejret bliver lunt nok til, at de kan få dem på.

Du finder Fidusen smukke lyserøde sandaler med sløjfer lige her – og Truttens lækre armyprintede sandaler her.

Rabatten gælder på alle varer fra Smartkids (der står, at enkelte ting er undtaget, men jeg kan ikke helt gennemskue, hvad det mon er) – men den gælder til gengæld kun indtil i aften kl 23.59 – så du skal skynde dig, hvis du vil nå at få lidt af sommertøjet i hus med en god rabat 🙂

 

Dette indlæg indeholder affiliatelinks – klik her for at læse mere.

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *