Få 20% rabat til bl.a. LêLê, Sticks’n’Sushi og Cock’s & Cows hos e-takeaway

P1220789

P1220796

P1220803

P1220804

Til Fidusens fødselsdag i søndags endte vi med at være en kæmpe flok fra familien til at fejre hende. Da min familie alle kommer helt fra Jylland, plejer vi at invitere på eftermiddagskaffe og aftensmad, så de ikke skal køre så langt bare for fødselsdagsboller og kagemand.

Vi har altid sørget for, at vi har lavet mad, der stort set er klar og bare skal varmes, så vi slipper for at stå i køkkenet, mens gæsterne er her, men denne gang besluttede vi os for at komme endnu lettere om ved det, så vi fik maden leveret lige til døren via E-takeaway – let og lækkert fra LêLê.

Det var en skøn luksus, at vi stort set bare skulle åbne døren, da buddet ringede på – og vi nød at have ekstra tid sammen med vores gæster i stedet. Jeg er rigtig glad for, at det ikke længere kun er de helt billige pizzeriaer og de snaskede junkfoodsteder, der tilbyder udbringning – men at de lækre mad-steder også er hoppet med på vognen – der er nemlig rigtig mange gode steder hos E-takeaway.

Jeg har fået lov at dele en rabatkode på hele 20% til mine favoritsteder hos E-takeaway til alle jer, der læser med på min blog. Koden er gyldig i april 2014 – og den er gyldig til mine favoritsteder hos e-takeaway, hvor fælles for dem alle er, at det er kvalitetsmad i den luksuriøse ende af skalaen.

Du kan både vælge at betale for levering, men du er også meget velkommen til selv at hente maden, så længe du bare bestiller inde på e-takeaway. Vær dog opmærksom på, at E-takeaway kun leverer i Storkøbenhavn – hvilket også er der, hvor alle mine udvalgte steder ligger.

Du kan selvfølgelig også bruge koden til andet end store selskabet – fx skal jeg have besøg af en veninde her i Påsken, hvor jeg pønser på at bruge den til Sticks’n Sushi 😉

Koden hedder: FASHION20 – den er på 20%, den gælder i april 2014 og den er gyldig til følgende steder:

 1. Sticks’n’Sushi KBH V
  Istedgade 62
  1650 København V
 2. WOK
  Vesterbrogade 103
  1620 København V
 3. LêLê Street Kitchen & Take Away // Vesterbro
  Vesterbrogade 56
  1620 København V
 4. Palæo – Torvehallerne
  Hal nr 1, Rømersgade 18
  1112 København K
 5. GURU to go
  Jernbanegade 5
  1608 København V
 6. Indian Taj Restaurant
  Jernbanegade 3-5
  1608 København V
 7. Cock’s & Cows
  Gammel Strand 34
  1202 København K
 8. Smagsløget
  Nørregade 10
  1000 København k
del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *