Børn i byen prisen – årets bedste blog

prisen2014_150

Børn i byen har netop offentliggjort de forskellige kategorier til årets pris – og nu kan man gå ind og skrive, hvem man synes, der skal nomineres i de enkelte kategorier.

I år har de flere nye kategorier med – og har for første gang (tror jeg?) også kategorier med fra Århus. Jeg synes, det er et skønt initiativ, at de nu breder sig ud, så det ikke kun er gældende for København – på den måde har selve prisen også mere sin berettigelse (det er trods alt – og heldigvis – ikke kun i København, at tingene sker).

Som noget nyt har de i år også tilføjet en kategori, der hedder Bedste Blog – og jeg ville blive enormt glad og taknemlig, hvis du har lyst til at nominere min blog i den kategori. Man kan sagtens nominere flere, så der er plads til alle dine favoritter 🙂

Du finder nomineringerne lige her.

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *