2 x 20% rabat på børnetøj hos Boozt – jeps – TO x TYVE procent!

Opdateret for nylig34

1. Army sandaler fra Angulus -.- 2. Leopard sandaler fra Angulus -.- 3. Anorakker fra Mini a Ture -.- 4. Kjole fra Mads Nørgaard -.- 5. Hjemmesko fra Petit by Sofie Schnoor -.-  6. T-shirt fra Ebbe -.- 7. Sneakers fra New Balance -.- 8. UV-dragt fra Reima -.- 9. Regntøj fra Ticket to Heaven

Så er det NU, du skal have opgraderet børnenes garderober, så de er klar til forår og sommer – både med sko, sandaler, regntøj, overtøj, sommerkjoler, t-shirts – you name it!

I denne uge kører Boozt 20% rabat på det meste af deres børnekategori – og oven i det, så har jeg fået lov at dele en rabatkode ud til mine søde læsere på  yderligere 20% – og den gælder altså også på allerede nedsatte varer (dog ikke på Ralph Lauren, Danefæ og Molo – og der skal købes for min. 399 kr) – så der er for alvor mange penge at spare lige nu!

De første 20% er fratrukket automatisk allerede og fremgår af priserne på siden ved de varer, der er sat ned. For at få de 20% rabat, du får som læser af min blog, skal du bruge koden FASHIONBABY20 ved kassen, når du skal til at betale (i feltet ude til højre, hvor der står rabatkode) – og voila – så ender et par Angulus sko til 800 kr med kun at koste ca. 510 kr. Rabtakoden gælder fra den 28/3 2014 til og  med den 30/3 2014 kl 23.59 – og det er også samme tidspunkt, at deres kampagne med 20% på meget i børnetøjskategorien slutter.

Så de damer: nu skal der shoppes!

Du kan bl.a. købe Angulus, Mads Nørgaard, Mini a Ture, Petit by Sofie Schnoor, Reima, Petit Bateau, Småfolk, New Balance, Ticket to Heaven og Joha.

Der er hjemmesko, sneakers, sandaler, sommerjakker, regntøj, undertøj, nattøj, kjoler, skjorter og masser af andet.

Her finder du alle de varer til drenge, der er sat ned med 20% – og her finder du alle de varer til piger, der er sat ned med 20%.

Faktisk kan jeg også anbefale dig at kigge i deres udsalgskategori (den finder du her), hvor der er 50-70% rabat – hvilket du jo så får yderligere 20% rabat på. Her kan du nemlig finde flyverdragter, vinterstøvler mm – så du kan købe voldsomt billigt vintertøj til næste sæson.

Så altså: FASHIONBABY20 giver dig 20% rabat på ALT i børnetøjskategorien (den finder du her) så længe du køber for min. 399 kr – og med undtagelse af Molo, Danefæ og Ralph Lauren – den gælder fra den 28/3 2014 til og med den 30/3 2014 kl 23.59 – og den gælder også på allerede nedsatte varer!

NB: der har været flere, der har haft problemer med at bruge koden – prøv at gå ind i jeres funktioner/indstillinger i browseren og slet alle cookies inden du taster koden ind – så er du helt sikker på, at koden virker 🙂

 

Dette indlæg indeholder affiliatelinks – klik her for at læse mere.

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *