Dagens mor – i lækkert jumpsuit fra Notice

P1210890

P1210904

P1210907

P1210893

Så er det blevet tid til 3. del af min style challange fra Notice by Bon’A Parte – og hvilken del!
Dette er muligvis et af mine favorititems fra kollektionen, så jeg var også meget begejstret, da jeg fandt det i min tilsendte pakke.

Jeg har haft det på et par dage herhjemme med fedtet hår og sneakers – sådan rigtig afslappet weekendtøj, hvor det bare er så dejlig blødt og behageligt at have på, at det mærkes som nattøj.

Faktisk var det næsten helt grænseoverskridende at tage det på udenfor i dag – fordi det jo føltes helt nattøjsagtigt 😀 – så derfor dressede jeg det lidt ekstra op med høje hæle og en læderjakke – og det fungerede SÅ fint!

Jeg følte mig på ingen måde casual klædt – men hvor er det fantastisk at have tøj på, det er SÅ behageligt, at man lige skal tænke sig om en ekstra gang for at sikre sig, at man virkelig fik tøj på hjemmefra 😉

Du finder det lækre jumpsuit fra Notice her.

Indlægget bringes i samarbejde med BON’A PARTE. De har opstillet de overordnede rammer – men indholdet og meningerne er helt mine egne 😉

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *