Fra blog til magasin

20140325-150011.jpg

Jeg har skrevet en artikel om vores ferie til Spanien sidste sommer, som efterfølgende er blevet udgivet i rejsemagasinet Check-in Billund. Det var spændende og en smule angstprovokerende pludselig at se mit navn på tryk – i et vaskeægte magasin, når jeg ellers kun er vant til at gebærde mig på de online medier 😉

Det krævede en smule omstilling at slå det uformelle blogsprog fra, da jeg skulle formidle vores oplevelser fra ferien, men det var faktisk ganske rart at få lov at udtrykke sig på en anden måde og i en helt anden type medie.

Samtidigt er den slags opgaver en sjov afveksling fra de ting, jeg arbejder med til dagligt – og det er meget rart at få suppleret min indtægt med ting, der ikke er direkte relateret til min blog, selvom de selvfølgelig udspringer fra den. I det hele taget, er det noget af det, der er allermest spændende ved at have en blog -alle de muligheder man får, relationer der skabes og mennesker man møder – udelukkende fordi jeg for snart 5 år siden besluttede mig for at dele min interesse for mode og børnetøj her på bloggen 😉

Selve artiklen findes også online lige her  på side 29- såfremt du skulle have lyst til at læse med 🙂

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *