Dagens trut – ude på spilopper

P1210272

P1210279-001

P1210290

P1210298

Men jeg pakker ud fra skiferien, forsøger at genvinde balancen ovenpå en gyngende sejltur og prøver at komme mig over en træls hoste, kommer her lige endnu et indlæg fra gemmerne 🙂

Som sagt besøgte vi Trutten og Fidusens to søde granfætre for nyligt – og Trutten havde en FEST. Jeg vil næsten gå så vidt som at sige, at det var to af de bedste dage i hans liv.

De tre drenge hyggede sig simpelthen så meget sammen – de havde tilsammen en gigantisk samling Skylanders, de fik lokket begge fædre med på fangeleg – og som den mest fantastiske afslutning på en skøn dag, så faldt de alle 3 i søvn ved siden af hinanden inde på værelset.

Det faldt perfekt sammen med årets første forårsweekend, så Trutten fik bare en alm. trøje på og så sin fine vest fra POMPdeLUX – og det var rigeligt til at holde ham varm, så længe han befandt i solen.

Jeg er SÅ glad for at se, hvor meget familie betyder for både Trutten og Fidusen – Trutten går fx enormt meget op i, at han hedder det samme til efternavn som sine granfætre og grankusiner 🙂

Trutten: Vest: POMPdeLUX -.- Skjorte: POMPdeLUX  -.- Bukser: Name It -.- Sko: New Balance

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *