Rynke er tilbage! Vind et halvt års forbrug af Rynkeby juice + en gigantisk bamse

P1210167

P1210171

P1210191

OBS: Konkurrencen er slut, og den heldige vinder er udtrukket – det blev HANNE W – stort tillykke 🙂

Trutten her!

Min Mor skriver speciale, hvilket efterlader knapt så meget tid til bloggen for hendes vedkommende – og dermed har jeg set mig nødsaget til at tage lidt over!

I sidste uge fik vi det hyggeligste morgenbesøg herhjemme. Rynke – du ved ham den store, charmerende orangutang, som elsker juice fra Rynkeby – kom forbi med lækker morgenmad og masser af juice til Fidusen, mine forældre og mig.

Han hyggede sig faktisk så meget med Fidusen og mig, at han besluttede sig for at blive hængende, så nu har vi fået den største bamse, vi nogensinde har set – og han får på skift lov at sove hos mig og Fidusen. Han fylder godt nok så meget, at vi næsten ikke selv kan være der – men pyt med det, han er blød, sjov og god at kramme sig ind til.

Min mor har vist mig en video med ham – og jeg må ærligt indrømme, at jeg flere gange har forsøgt at få ham til at drikke juice herhjemme i håb om, at han kan lære mig den dans – men han virker lidt doven, ham vi har herhjemme.

Men måske hvis vi er flere, der forsøger – så kan det være, det lykkes. Så derfor sætter jeg gang i en give-away om et halvt års forbrug af juice fra Rynkeby (nærmere bestemt 150 liter Selection appelsinjuice fra Rynkeby) OG dit helt eget eksemplar af den gigantiske Rynke-bamse.

For at deltage skal du blot få din mor eller far til at lægge en besked her på dette indlæg, hvor de fortæller lidt sjove facts om dig (bruger du ble? hvad er din yndingsfarve? er du begyndt i skole? hvad er din livret? har du lært at svømme? kan du slå koldbøtter – ja skyd bare løs, jeg glæder mig til at lære dig at kende).

Konkurrencen kører til søndag den 16/3 2014 – og så udtrækker min Mor en vinder hurtigst muligt derefter (vi er på skiferie til den 22/3, så jeg ved ikke, om min Mor får netadgang inden da).

Held og lykke!

Kys kys,

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

  • Hej Tutten. Jeg hedder Emma og er 8 år gammel og jeg har lillebror magnus på 6 år. Jeg glæder mig til han skal starte i skole sammen med mig til sommer. Vi er rigtig gode venner, elsker at hoppe i trampolin, cykle og spille spil på Ipaden – selvom vi ikke må så tit for mor og far –øv øv!! De siger vi skal være sunde og ud og røre os 🙂 Hvor ville det bare være sjovt, hvis RYNKE kom hjem og boede hos os!! Han skulle bo sammen med os på vores værelse og han skulle også med ud og hoppe i trampolinen!! Og vi ELSKER juice, det får vi hver lørdag til vores store morgenbord med mor og far. For hver lørdag må vi gå i nattøj hele dagen og spise sen morgenad…ahh det er HYGGE 🙂
    Hej Hej fra Emma og Magnus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *