Event med POMPdeLUX nye SS14 kollektion

P1200657

P1200662

Forrige uge var jeg inviteret til Århus af POMPdeLUX for at få et smugkig på og en præsentation af deres spritnye forårs- og sommerkollektion, som netop kom online i torsdag. Jeg havde oprindelig takket nej grundet den lange vej – men så fik jeg en mail fra søde Dorte, der inviterede på blogger-road-trip sammen med Michala og Anne – og det kunne jeg alligevel ikke takke nej til 😉

Vi havde nogle fantastisk skønne timer i bilen begge veje, hvor der blev talt om blogging, børn og børnetøj nonstop 😉 Da vi var velankommet i det jyske, blev vi budt på lækre kager, varm kaffe og en grundig præsentation af den kæmpestore kollektion – 250 forskellige items består den af – det er virkelig imponerende og fascinerende med SÅ meget børnetøj samlet på ét sted!

Jeg synes, det var virkelig interessant at høre på deres tanker bag kollektionen – især fordi vi bagefter selv fik mulighed for at gå på opdagelse, så vi kunne se, mærke, vurdere og fotografere tøjet. Vi måtte nemlig hver især vælge 5 favoritstyles til hver af vores børn – og det var ikke nogen nem opgave for en flok ubeslutsomme bloggere – vi havde ganske enkelt for mange favoritter, der måtte sorteres fra 😉

P1200685

P1200683

P1200688

P1200690

P1200680

Som jeg tidligere har været inde på, så laver POMPdeLUX deres kollektion ud fra den tanke, at tøjet skal kunne mixes og matches på kryds og tværs, hvilket gør kollektionen utrolig brugbar. De kører med forskellige farvetemaer – rosa er vist altid med, så er der ferskenfarvet og marineblå til pigerne – til drengene faldt jeg især for det marineblå tøj og for en helt fantastisk seafoam grøn farve, som Trutten uden tvivl kommer til at slå sig løs i denne sommer.

Jeg har jo haft fornøjelsen af at prøve deres tøj denne vinter – og jeg er især imponeret over deres denimshorts til pigerne (som har en fantastisk pasform og fine detaljer, der varierer fra sæson til sæson – i år er lommerne fx lavet på en måde, så kanten ligner små sløjfer), deres tunikaer (flot pasform og lækre bløde materialer), strømpebukserne, skjorterne til drengene og ikke mindst deres basisbluser til drengene.

P1200669

Som noget helt nyt har POMPdeLUX denne gang lavet en hel kollektion med overtøj – Adventure by POMPdeLUX. Deres mål er at blive de bedste på markedet til at lave overtøj – og det lyder jo meget lovende! 😉 – Jeg er især spændt på at se overtøjskollektionen til vinter, når der kommer flyverdragter – så kan vi for alvor få at se, om de kan stå distancen.

P1200671

P1200677

Her er mine 5 favoritter til hhv. Trutten og Fidusen. Den blå jakke til Fidusen var mit absolut favvorititem i hele kollektionen (du finder den her) og efter at have set billederne på deres webshop kan jeg kun sige, at de på ingen måde yder den retfærdighed – den er SÅ meget smukkere i virkeligheden. Den quiltede vest til drengene er også noget, jeg har ledt efter i lang tid – og POMPdeLUXs version er virkelig lækker!

P1200693

Derudover har de lavet de to fineste badedragter, som jeg virkelig måtte lægge bånd på mig selv for ikke at bestille (jeg har allerede købt en badedragt til Fidusen i år), og jeg tror måske, at jeg allerede har fortrudt, så det kan godt være, de bliver klikket hjem snart – er de ikke bedårende?

P1200691

P1200661

P1200696

P1200700

P1200702

P1200706

Alt i alt var det en fantastisk skøn aften. Når man til dagligt arbejder hjemmefra, så giver det virkelig et frisk pust og komme ud at møde sine søde “blog-kollegaer” – der var sådan en god stemning den aften med masser af smalltalk, latter, lækkert tøj, gode kager og søde POMPdeLUX-piger.

Er der mon nogle ting fra kollektionen, du allerede har udset dig?

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *