Fidusens smukke dukke

P1200954

P1200952

P1200955

Jeg købte den smukkeste dukke til Fidusen i julegave, og jeg var ærlig talt lidt spændt på, om den overhovedet var et hit hos hende, eller om det bare var moderen, der synes, den var helt fantastisk smuk.

De første par uger fik den ikke ret meget opmærksomhed – hun fik nemlig også en Babyborn dukke i julegave – og den var altså svær at konkurrere med. Nu hvor nyhedsværdien i en dukke, der kan tisse og græde har lagt sig, så har denne smukke sag imidlertid vundet Fidusens hjerte.

Den har jo – i modsætning til en Babyborn – en blød krop- og den er derfor mere egnet til at kramme og putte med i sengen. Den bliver puttet fint i fodenden hver aften, hvor der forsigtigt bliver lagt tæppe over den, den bliver nusset på kinden og kysset på panden – og nu hvor hun netop er startet i børnehave, så har det været denne dukke, der har fået æren af at følge hende den første uge – og trøste hende, når savnet til vennerne i vuggestuen blev lidt for stort.

Jeg kan varmt anbefale de fine dukker – du kan finde et stort udvalg hos sælgeren her – og så kan man faktisk også få lavet helt sin egen – denne er en specialbestilling, som jeg selv satte sammen. De koster ca. 300 kr stykket.

Hvis du har spørgsmål til det med at handle på Etsy, så sig endelig til – men pas på, det kan hurtig ende med at blive en dyr tidsrøver 😉

Dette indlæg indeholder affiliatelinks – klik her for at læse mere.

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *