Vind den nye rappe ælling fra bObles

2014-02-22 002

På mandag kommer der en lille ælling fra bObles som det nyeste skud på stammen af deres fantastiske tumledyr.

Vi har været så heldige at få lov at anmelde den her på bloggen – og derudover udlodder jeg også en ælling i en valgfri farve i en give-away – mere om den sidst i dette indlæg!

Ællingen er en lille rap sag, som ca. er på størrelse med frøen (den er 21 x 36 x 24 cm). Faconen minder lidt om elefanten – men balancepunktet er helt anderledes, og den er som sagt mindre – perfekt til alle os, der ikke har så meget plads.
Den kommer i lilla, jade, rosa og blå.

 

P1200869

P1200889

P1200912-001

P1200916

P1200918

 

Fidusen var ikke sen til at give mig en demonstration af alle dens funktioner – man kan gynge på den, hoppe fra den, sidde på den, kravle hen over den og naturligvis bruge den som forhindringsbane sammen med vores andre bObles – og så joinede Trutten legen til sidst og viste overlegent, hvor god han var til at balancere på den (klart bedre end mig 😀 ).

Trutten og Fidusen er 5 år og knap 3 år og jeg synes bestemt den er god til dem begge to. havde jeg et helt lille barn, så ville den være perfekt til at træne det der med at ligge på maven hen over buen på ællingen – derudover kan den også bruges som rygstøtte, når barnet har lært at sidde selv, men stadigt en gang i mellem vælter bagover.

Jeg synes ikke, ællingen er så nyskabende som fx deres hvalros – men med mindre du allerede har en stor bObles samling, så har den rigtig meget at byde på, og jeg tror faktisk, jeg i så fald ville overveje denne i stedet for elefanten – især hvis man, som os, ikke har så meget plads på børneværelset – og har du en stor bObles samling, så er jeg ret overbevist om, at du alligevel hurtigt finder ud af, at du også er nødt til at eje denne 😉

Den koster 599 kr og du  kan bl.a. købe den lige her.

Og nu til det sjove! – jeg har fået lov at udlodde en ælling i en valgfri farve til en heldig læser af bloggen.

For at deltage, skal du suse ind på min Facebook side og finde konkurrenceopslaget – du finder min Facebook side her– og så er der vist kun tilbage at ønske held og lykke 😉

P1200930

 

Dette indlæg indeholder affiliatelinks – klik her for at læse mere.

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *