Fantastiske forårsnyheder fra Bruuns Bazaar

bruunsbazaar

En gang i mellem er der en kollektion, som fuldstændig slår benene væk under mig – og det må man i høj grad sige, at Bruuns Bazaars SS14 kollektion har gjort.

Jeg faldt i første omgang for det blomstrede sæt med nederdel og bluse, og da jeg så fik kigget på resten af kollektionen, så voksede min ønskeliste sig hurtigt længere og længere. Jeg har måtte tage lidt tilløb, før jeg for alvor faldt for hele idéen med matchende sæt – men nu er jeg klar, og jeg er helt overbevist om, at sættet her fra Bruuns Bazaar skal være mit første af slagsen!

Og så måtte den pastelfarvede kjole altså også gerne indfinde sig i mit klædeskab – den er simpelthen så guddommelig smuk, at jeg forgæves har forsøgt at lokke mine veninder til at arrangere et hurtigt sommerbryllup, så jeg har en anledning til at tage den på 😉

bruunsbazaarss14

1. Blomstret bluse -.- 2. Blomstret nederdel -.- 3. Sweat med smukt print -.- 4. Blåmønstrede shorts -.- 5. Hvid t-shirt -.- 6. Blomstrede bukser -.- 7. Lys mønstret kjole -.- 8. Blåmønstret kjole

 

Dette indlæg indeholder affiliatelinks – klik her for at læse mere.

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *