Fastelavnsfis med fastelavnsris og flotte fastelavnskostumer fra Fætter BR

Så er det snart den tid på året igen – fastelavn. Har du allerede fundet ud af, hvilket kostume dit barn skal have til fastelavn?
Med Trutten har det de seneste år været dejlig nemt – han vil nemlig være Batman hvert år. Altså som i hvert eneste år. Både til fastelavn og halloween.

P1200741

P1200779

Nu er hans Batman kostume imidlertid så småt, at han endelig også selv accepterede, at det var tid til et nyt. Hans gamle kostume var fra Fætter BR, og i år kunne han så vælge frit blandt deres mere end 60 kostumer. Han var fælt fristet af at tage Batman igen, men han endte dog med en anden superhelt – IRON MAN 😀

Fidusen har et mere bredt interessefelt, når det kommer til kostumer. For hende er det nemlig stort set nok, at hun kan klæde sig ud – kan man derudover tilsætte lidt glimmer og tyl, så bliver det ikke bedre!

P1200764

P1200771

Da hun sad og kiggede fastelavnskataloget fra Fætter BR igennem, kastede hun dog omgående sin kærlighed på Klokkeblomst-kostumet. Hun KNUSelsker Klokkeblomst – og da hun modtog kostumet og vi opdagede, at det endda kan blinke og lyse i mørke, var der ikke et øje tørt!

Det som er så fantastisk ved fastelavnskostumerne er, at de bliver brugt hele året – i hvert fald hjemme hos os. Trutten er SÅ ofte inde at hente sit batmankostume, når han leger -eller hvis han fx skal spille LEGO-batman på iPad’en – og nu de sidste par uger, har Fidusen konstant bedt om at få sin klokkeblomstkjole på, så hun vimser rundt i den, mens hun insisterer på, at Klokkeblomst altså også er en superhelt ligsom Ironman -hun har jo fx tryllestøv som våben! 😉

Jeg er, som den opmærksomme læser nok ved, meget tilbageholdende med at give børnene tøj med Disneymotiver – og derfor får de også lov at leve det helt ud i deres valg af kostumer – og derfor ER det også bare de mest populære fra Fætter BR, der hitter hos børnene. Forrige år var der fx 4 drenge på gruppebilledet fra Truttens stue, der alle havde samme Batmankostume på 😀

Vær dog obs på, at kostumerne er lidt små i størrelsen – så du kan sagtens gå en størrelse op, så de kan passe det lidt længere 🙂
P1200783

P1200786

P1200523

Vi modtog også en kæmpe pose sjove ting til at pynte fastelavnsris med – og hvilket hit det var hos børnene! – Vi har faktisk ikke pyntet fastelavnsris med dem før, men det skal vi helt sikkert til fremover, for det var en nem og sjov måde at lave noget kreativt med børnene.

Hvis du har lyst til at prøve det samme, så holder Fætter BR et sjovt arrangement denne lørdag, den 22. februar 2014 kl 10-14, hvor de første 100 børn kan lave deres eget fastelavnsris og tage det med hjemdu kan læse mere om det her.P1200543-001

P1200546

P1200550

P1200553

P1200835

P1200830

Indlægget bringes i samarbejde med Fætter BR 🙂

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *