Et klodset eventyr – den nye LEGO film

legofilm

Sidste lørdag var vi inviteret til stor forpremiere på en nye LEGO film “Et klodset eventyr” med kendte, kongelige og en fin rød løber. Uheldigvis skulle vi til stor familiefødselsdag i Jylland, så jeg var nødt til at takke nej – og jeg valgte faktisk at undlade at fortælle Trutten om det, jeg er nemlig ikke sikker på, at han ville have ret stor forståelse for den prioritering 😉

Vi så forfilm for den for efterhånden flere måneder siden, og lige siden har han talt lystigt om den og været spændt på, hvornår den mon kom i biografen. Vi havde egentlig planlagt, at vi skulle ind at se den i denne weekend, men det fik min influenza sat en stopper for, så vi har den stadig tilgode.
Har nogen af jer mon været inde at se den endnu?

Trutten ELSKER LEGO – og i flere af hans LEGO spil på iPad’en indgår også små LEGO film med Batman osv. – så jeg er helt overbevist om, at filmen bliver et stort hit hos ham – og så glæder jeg mig altså også selv til at se den, for i de klip, jeg indtil nu har set – og som man også kan se her i indlægget, så er den altså også sjov for voksne.

 

 

Dette er et sponsoreret indlæg – men meninger og holdninger, kan ikke købes her på bloggen, så de er helt mine egne 🙂

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *