Tag med mig til modeugen

Jeg havde nogle skønne dage i sidste uge under modeugen, hvor jeg havde selskab af min fantastiske kollega Manja og hendes bedårende lille baby. Vi fik kigget på både voksen- og børnemode – var til både shows, events og messer – men vigtigst af alt, så var det skønt at tilbringe de dage sammen, når vi normalt bare sidder og kommunikerer over nettet hver eneste dag.

I dette indlæg kommer der nogle små hyggelige glimt af de ting, vi lavede – og så følger der et indlæg med nogle udvalgte favoritter af allerede kendte børnemærker, et indlæg med favoritter fra nye børnemærker – og evt. også et indlæg med mine favoritter fra voksenkollektionerne hvis jeg når det – jeg glæder mig nemlig endnu mere til at tage fat på alle de spændende forårskollektioner, der så småt er begyndt at lande i butikkerne.

Lækre frakker til næste vinter.
Lækre frakker til næste vinter.
Helt klassisk Tommy Hilfiger tøj.
Helt klassisk Tommy Hilfiger tøj.
Mindre klassiske men meget lækre ting.
Mindre klassiske men meget lækre ting.

Onsdag lagde vi ud med brunch hos Tommy Hilfiger, hvor vi var omgivet af kendisser og ærlig talt følte os en smule små. Det fik Manjas Baby A hurtigt lavet om på, da hun vågnede – hun charmede sig ind hos alt og alle – Emil Thorup erklærede, at han gerne ville gå gennem en fødsel igen, hvis resultatet var sådan en sød baby – og Szhirley forsøgte at indgå et arrangeret ægteskab med hendes ufødte dreng 😀

hilfigerbaby
Men jeg forstår dem ærlig talt godt -se hvor fantastisk nuttet hun er!
Manja, Baby A og jeg blev også fotograferet til Dansk Daily, som outede vores mørkeste hemmelighed ;) - resten af billederne på siden var også ledsaget af særdeles sarkastiske tekster :D
Manja, Baby A og jeg blev også fotograferet til Dansk Daily, som outede vores mørkeste hemmelighed 😉 – resten af billederne på siden var også ledsaget af særdeles sarkastiske tekster 😀

Efter brunchen hentede min mand og Trutten os og kørte os lige til døren til showet med Kopenhagen Fur – ren luksus med privatchauffør. Min mand havde lovet at passe Baby A, mens Manja og jeg var til show – og Trutten havde glædet sig noget så forfærdelig til det, da de havde aftalt, at de ville have hende med på café. Uheldigvis sov hun sødt under hele showet 😉

2014-01-29 0023
Vi fik til gengæld lov at overvære et fantastisk smukt show, der åbnede hele modeugen, og på vej ud af Rådhuset, hvor showet blev holdt, så vi en af designerne – søde Anne Sofie Madsen, der kom slæbende på en masse tøjposer med tøjet fra showet. Manja hjalp hende med at bære det ud, og vi fik smalltalket lidt med hende undervejs – helt surrealistisk når vi netop havde stået og beundret hendes smukke kreationer under showet.

TORSDAG

Billede lånt af Manja
Billede lånt af Manja

P1190942

Torsdag lagde vi ud på særdeles luksuriøs vis – vi skulle nemlig styles i en Pop-up salon, Tresseme havde stillet op på Nytorv i anledning af modeugen. Jeg kunne godt vænne mig til at starte dagen med varm kaffe, lækre croissanter og min egen personlige stylist 😉

P1190971-001

Billede lånt af Manja
Billede lånt af Manja

Derefter hastede vi videre ud til Bella Center til CIFF Kids – vi skulle nemlig hoste et event for vores dygtige Petit Podium bloggere sammen med Wheat.
Vi spise frokost hos Wheat, mens vi fik sludret, hygget og ikke mindst så fik vi præsenteret Wheats fantastiske kollektion af designeren Charlotte – og hvilken luksus at høre alle tankerne og idéerne bag kollektionen fra selve designeren.

Det var rigtig dejligt at hygge med Petit Podium pigerne – vi satser på snart at gentage succesen!

Resten af dagen blev tilbragt med at snuse rundt på messen med et par enkelte møder i løbet af dagen. Jeg tog ikke alverden billeder men gik primært bare rundt og snusede og prøvede at danne mig et overblik over hele messen.

FREDAG:

Fredag morgen lagde jeg ud med dette event – IKEA X ArtRebel samarbejdet, hvor jeg fik drukket kaffe, spist masser af wienerbrød og ikke mindst fik smalltalket med de mange andre søde bloggere, der dukkede op.

2014-01-31 001

Derefter skulle vi skynde os ud til CIFF Kids, hvor Petit by Sofie Schnoor åbnede ballet med det mest fantastiske show. Der var simpelthen en fest på scenen/catwalken, og det var umuligt ikke at blive grebet af stemningen, mens børnene dansede sig gennem showet og viste fantastiske outfits frem, så man konstant sad og tænkte, at NU have det toppet – og så kom der efterfølgende endnu en lille pode ud der toppede deet, man lige havde set.

Der var masser af leopard, grafiske mønstre, denim, “matchende sæt”, lækre sweatshirts, varsity jakker, quilt, skinny jeans og plisserede nederdele – og det hele blev mixet og matchet på kryds og tværs – jeg elskede det!

Maria og Fru Guld.log
Maria og Fru Guld.log

Derefter havde Manja og jeg fornøjelsen af disse to kvinders selskab – og hvor var det dog skønt at være samlet med Loui igen sammen med Manja! – det har vi ikke været siden vores bryllup.

Billede lånt af Manja
Billede lånt af Manja

De havde inviteret os forbi Jofamas stand for at se en ny læderjakke, Saseline har designet for dem. Det er den røde jakke, hun selv har på – som også fås i sort. Den var uden tvivl lækker, men udover at sludre og spise lækre hapsere, så brugte jeg faktisk det meste af tiden på at snuse rundt på Jofamas kæmpemæssige stand – jeg var meget overrasket over, hvor stor en kollektion af læderjakker de har.

2014-01-31 0011

Derefter var det direkte tilbage til børneafdelingen i Bella Center, hvor Ticket2Heaven for første gang skulle holde show.

Det var et skønt show, og det var en god måde for mig at se deres tøj på. Det ER tøj til aktiv brug, og derfor vandt det meget på at blive vist frem i et show som dette.

Der var masser af dyreprint og camouflage og jeg kunne nemt forestille mig Fidusen i den zebrastribede og Trutten i den grålige camouflagevariant til næste vinter.

P1200249

Resten af dagen havde jeg TRAVLT! – jeg ville gerne nå hele messen rundt for at kigge på tendenser, møde nye potentielle samarbejdspartnere, hilse på nuværende og gamle samarbejdspartnere og ikke mindst tage nogle smukke billeder. Jeg havde fornøjelsen af Helenas selskab det meste af eftermiddagen – og det er næsten noget af det bedste ved modeugen – at jeg kan nå at catche op med hende.

Jeg vender som sagt tilbage med udvalgte favoritter fra hhv. gamle kendinger samt up-coming og nye brands – så hvis du allerede har fået nok af modeuge, CIFF Kids og AW14 kollektioner, så må du klikke hastigt videre 😉

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *