Tilbage fra juleferie

P1190433

Så er jeg her igen – efter en god, lang og særdeles tiltrængt juleferie.

For første gang – måske nogensinde i de snart 5 år, jeg har haft bloggen – har jeg valgt at holde fuldstændig computerfri i snart to uger. Jeg har savnet at blogge. Rigtig meget endda! Men når bloggen både er en hobby og et job, så er det svært at trække nogle klare grænser, og det er svært at sætte sig og skrive et blogindlæg om fx vores hyggelige juleaften, gode julegaver, fantastiske nytårsfest osv. uden at jeg også liiiige skal gennemgå den stak af pt 347 ulæste mails, der ligger i  min indbakke, tjekke op på de opgaver, der ligger og venter, lige gennemgå regnskabet osv. – så jeg har holdt fri, selvom det har trukket i mig 😉

Nu nyder jeg til gengæld også at være tilbage foran skærmen med en god kop kaffe, ro i huset og fokus på arbejdet – det er skønt at holde fri med familien men bestemt også skønt at have tid til at arbejde med noget, man elsker så højt!

I dag har jeg et spændende møde med en potentiel ny samarbejdspartner, og derefter har jeg en hot date med min indbakke 😉

Til gengæld har jeg en lang række indlæg i ærmet fra vores juleferie, som kommer dryssende de næste dage – så jeg håber, du kan tåle en dosis jul, selvom det er SO last year 😉

Og så håber jeg, at DU har haft en skøn jul og et fantastisk nytår ❤

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *