Julegaveshopping hos Zalando

P1190062

Da jeg i går stod på posthuset for at skulle hente nogle pakker, kunne jeg se at en stor del af de pakker, der lå og ventede, var fra Zalando – der er altså tilsyneladende en del, der har købt julegaverne hos dem – og det forstår jeg egentlig godt – faktisk har jeg også selv købt en julegave hos dem. Fra mig, til mig 😀 – er jeg mon den eneste, der køber julegaver til mig selv? 😉

Zalando har et kæmpe udvalg, og i første omgang troede jeg egentlig primært, de forhandlede tøj og sko – og det har også indtil nu været det, jeg har haft købt hos dem. De har SÅ mange forskellige varer og brands, at man nogle gange går helt kold, når man sidder og shopper rundt – et ægte luksusproblem 😉

De har dog også en hel boligafdeling og også elektronik som fx høretelefoner. Og sidstnævnte er præcist én af de julegaver, jeg har købt til mig selv – nemlig Urbanears, som jeg har fået anbefalet af en veninde. De er ret fornuftige i prisen, de har god lyd – og sidst men ikke mindst, så er de fantastisk flotte og fås i et væld af farver, så jeg kunne få et par, der matchede coveret på min iPad mini 😀 Det er en smule tøset – I know! – men jeg bliver altså stadigt så glad, når jeg får øje på sættet i tasken.

zalando1

Men altså tøjet er som sagt primært det, jeg kommer efter hos Zalando – de har fristet mig mange gange med Ganni-lækkerier og især denne blå kjole, som min én af mine veninder allerede har, håber jeg at kunne købe nu under udsalget, som forhåbentlig starter lige om lidt.

zalando3 zalando2

Et af de mærker, som de har et kæmpe udvalg af hos Zalando er mint&berry – faktisk har jeg ikke rigtig set det andre steder, men der er SÅ mange flotte items til fornuftige priser.

Den sorte lædernederdel har Guld.log talt så varmt om, at jeg nu er skrevet på venteliste, så jeg får besked, når den dukker op i min størrelse – og den mørkerøde nederdel minder meget om én fra Gestuz, som jeg længe drømte om, men aldrig fik købt.

Indlægget bringes i samarbejde med Zalando

 

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *