Fidusens fine julesko

sofieschnoor

Vi har fået max dosis af julehygge i dag – ikke sådan komprimeret, kunstig julehygge – men en ordenlig omgang ægte julehygge, hvor vi alle 4 kom helt ned i gear – og det var tiltrængt!

Jeg har hostet voldsomt de seneste uger og endte i går hos vagtlægen, som ordinerede en heftig dosis morfinpræparat, som åbenbart lammer hostecentret (?!) i hjernen – og sikke en ro, der pludselig har bredt sig i hele min krop. Altså ikke pga morfinens virkninger i den retning 😀 – men simpelthen fordi jeg for første gang i flere uger kan slappe helt af uden konstant at skulle hoste – og kunne få en hel nats søvn uden at skulle tilbringe flere timer i sofaen hver nat for at undgå at vække resten af huset med min hvæsen og hosten.

Uheldigvis sluttede vi dagen med en feberhed, grædende Trut med ørepine – men vi krydser fingre og vælger virkelig at tro på, at alt er bedre i morgen, for vi VIL have en jul uden sygdom, det har vi ærlig talt fortjent!

Men nu til de fine sko på billedet fra Petit by Sofie Schnoor – dem er Fidusen nemlig så heldig at skulle have på juleaften – og jeg er ærlig talt en smule misundelig på al den glimmer 😀

Hun er også selv helt forelsket i dem, men hun glæder sig mest til juleferien er slut, så hun kan få dem med i vuggestuen, hvor de skal agere hjemmesko 😉

Jeg har købt dem hos Growingfeet, og de har et KÆMPE udvalg af alle de bedste mærker. Jeg har ofte skrevet om dem her på bloggen, fordi det for det meste er hos dem, jeg køber sko til børnene. Ikke nok med det store udvalg, så er der altid lynhurtig og meget god service. Jeg var fx i tvivl om, hvorvidt jeg skulle vælge denne eller denne model – og jeg fik svar i løbet af få timer med et godt og kvalificeret svar omkring pasformen på skoene (og nej, indlægget er hverken betalt eller begavet 😀 ).

Til gengæld ville jeg da ønske, at jeg kunne have deltaget i…

Petit Podiums Julekalender

I dag udlodder Anden til højre nemlig en præmie, hvor du kan vinde et par valgfri sko til børn og et par valgfri sko til voksne hos Growingfeet – du finder dagens låge fra Growingfeet lige her.

 

Dette indlæg indeholder affiliatelinks – klik her for at læse mere.

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *