Det der med fjernsyn og børn…

P1170822

P1170802

Vores TV tid kan næsten deles op i FT og ET – førTrutten og EfterTrutten.

Før vi fik ham, så vi en del film, vi fulgte med i tv-serier og forskellige andre tv-udsendelser. Da vi først havde fået ham, så gav vi nærmest op. Da han var spæd, var der jo stort set ingen rytme omkring noget som helst, og det var helt umuligt at satse på, at man kunne se en hel film – eller at man hver uge på samme tidspunkt kunne få lov af ham til at tænde for TV’et 😉

Da der endelig kom lidt rytme over hverdagen, meldte Fidusen sin ankomst – og så kunne vi begynde forfra 😉

Vi er derfor rigtig glad for video on demand – altså forskellige services, hvor man via sin iPad eller computer (eller computeren koblet til TV’et) kan se de udsendelser, serier og film, man allermest har lyst til at se – lige når det passer én.

Det er ren luksus for mig at slænge mig i sofaen om aftenen med en god kop kaffe eller et glas vin og så sidde og udvælge, hvad jeg har lyst til at se.
Vi har været lidt omkring hos de forskellige udbydere, da vi gerne vil finde et sted, der både har noget til børn og voksne – og lige nu kan man frit prøve Viaplay en hel måned, hvis man først tager deres ret sjove test for at finde ud af, hvilken slags udsendelser, der passer én bedst (jeg endte med McDreamy-TV – hvad fik du mon? 😀 ).

Så nu forsøger vi os med det den næste måned – der er bare så mange forskellige udsendelser at vælge mellem, at spørgsmålet lige er, hvilken serie vi mon skal satse på at kaste os ud i 1. januar, når vi flader ud på sofaen ovenpå en (forhåbentlig) god nytårsaften og alt for megen julemad i juledagene – hvilken serie kan du anbefale?

Du finder Viaplay testen (og dermed også deres tilbud om at prøve det frit i en måned) via dette link.

Dette indlæg bringes i samarbejde med Viaplay

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *