Konkurrencer i massevis

julepynt

Det er december, og derfor er der masser af lækre konkurrencer overalt på nettet. Jeg elsker det, og synes det er fantastisk med al den gode julekarma, der flyver rundt omkring i blogland, og jeg var faktisk selv så heldig at vinde et par steder sidste år, samtidigt med at jeg fik lov at dele en bunke gode præmier ud.

I år kører julekalenderen traditionen tro på Petit Podium, og denne gang er lågerne åbne en hel uge af gangen, så du kan nå at følge med, selvom december ofte er en travl måned.

Jeg har stadigt en låge åben, hvor du kan vinde et gavekort på hele 2.000 kr til Smartkids legetøjskategori – sikke en bunke ekstra julegaver, du kan købe, hvis du bliver den heldige vinder. – Konkurrencen finder du her!

Derudover har jeg også en konkurrence, hvor du kan vinde en VIP billet for to personer til Disney on Ice – endnu en god julegaveidé – den konkurrence er lige her.

Marina har åbnet dagens låge, hvor hun udlodder en lækker taske fra Maanii i samarbejde med Kazahendes låge åbner du her.

Derudover kan du fx vinde et gavekort på 5.000 kr til Wheat (yes, du læste rigtigt!), eller legetøj fra Playmobil lige her, et helt års forbrug af den specielle Pepsodent tandpasta og en Chanel læbestift her, og hvis du er lynhurtig, kan du lige nå forbi og smide et lod i puljen om en original Sansegynge hos Lortemor.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *