Vind VIP billetter til Disney on Ice

Dansk DOI Logo - Fantasiens Verden-001

MicMinCar-001

Minnie-001

Tinker Bell-001

TINKER CART IMAGE 3023-001

OBS: vinderne er nu fundet ved lodtrækning.

Vinderen af billetterne er Signe.

Vinderne af Disney figurer er: Marlene Høj, Tina Blum Rasmussen, Sofie Skou, Inger og Kathrine K.

I vinterferien 2014 kommer Disney on Ice showet til både København og Fyn – og vi er nogen herhjemme, der glæder os voldsomt til at se det show 😀
Fidusen er håbløst forelsket i Minnie og Klokkeblomst – og Trutten er vild med hele universet omkring Mickey Mouses Klubhus – så vi har allerede set gentagne videoklip på Youtube fra de tidligere shows. Det vil være en fantastisk julegaveidé – fx også fra bedsteforældre, der så selv kan tage børnebørnene med ind for at se showet, men jeg har desværre ikke formået at holde på hemmeligheden, så den chance er forspildt herhjemme 😀

Trutten har flere gange talt om at komme en tur til Eurodisney, så jeg håber, at han via showet her kan få en lille forsmag på det magiske Disney univers, indtil vi en gang får mulighed for at komme af sted til Paris.

Showet i år hedder Fantasiens Verden, og de har alle de kendte figurer med – der står følgende om showet:

Fantasiens Verden er et eventyrligt show for Disney fans i alle aldre. Vi dykker ned i Den Lille Havfrues fortryllende undersøiske rige og træder ind i den mystiske Drømmehave sammen med Klokkeblomst og resten af Disney feerne, hvor de afslører magien!

Fra hjul til bølger, legetid til feststøv fører showets værter Mickey og Minnie jer igennem hele showet, og vækker din families yndlings Disney øjeblikke til live, når Disney On Ice præsenterer Fantasiens Verden.
Få en magisk oplevelse i vinterferien, når Disney On Ice præsenterer deres populære skøjteshow Disney on Ice – Fantasiens Verden i København den 12. og 13. februar og i Odense den 15. og 16. februar 2014 – du kan læse mere og købe billetter her.

Jeg har fået lov at udlodde 1 VIP boatride-billet, som er gyldig for 1 barn og 1 voksen. Det er en unik oplevelse for et barn, som sammen med en ledsager får lov at se showet helt nede ved scenekanten. I løbet af forestillingen får barnet en tur på isen, sammen med tre andre børn. Barnet skal være mellem 5-9 år og det er en helt speciel oplevelse, der ikke kan købes nogle steder.

Derudover udlodder jeg også 5 gaveposer med Disney figurer – så der er masser af chancer for at få en ekstra julegave i hus 🙂

For at deltage i lodtrækningen skal du såmænd blot lægge en kommentar til indlægget og fortælle mig, hvem din yndlingsfigur fra Disney mon er? – og så vil jeg også meget gerne høre, hvis nogle af jer tidligere har været inde at se showet – og om det kan anbefales?

Sidste chance for at deltage er tirsdag den 10/12 2013 kl 22, hvorefter jeg udtrækker de heldige vindere, der får direkte besked og offentliggøres her i indlægget.

Husk også at kigge forbi På anden til højre, som i dag har åbnet en ny låge i vores julekalender – der er Playmobil på højkant til hele to heldige vindere.

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *