Julehygge fra Søstrene Grene

P1170436

P1170444

Vi har endnu ikke fået pyntet helt op til jule endnu herhjemme – jeg ved ikke helt, hvorfor det kommer bag på mig hvert år, at julen nærmer sig, men det er samme situation hvert eneste år.
I går var jeg dog et smut i Søstrene Grene og fik købt en masse fine keramiktræer i pastelfarver, som udgør et fint stilleben på min fine vendebakke fra Finn Juhl sammen med et kalenderlys. Jeg havde faktisk troet, at min mand ville hade det – men han har simpelthen udtalt, at han synes, det er noget af det pæneste, jeg nogensinde har lavet 😀
Jeg købte også nogle fine stjernestrimler i grå mønstre, som jeg både i går og i dag har hygget mig med at sidde og flette stjerner, og samtidigt har jeg hørt julemusik nonstop de sidste par dage – så NU er jeg klar til at give den gas med pynten i morgen.

Jeg synes simpelthen denne video er SÅ fin i forhold til at finde inspiration til flot gaveindpakning. Jeg så godt papiret i går hos Søstrene Grene, men jeg fik ikke købt noget af det, og det ærgrer jeg mig gevaldigt over nu. Jeg elsker nemlig at gøre meget ud af indpakningen og finder normalt på nye temaer hvert år.
På instagram kan jeg også se, at rigtig mange har været i Søstrene Grene efter juleting i år – har du mon også været der?


 

Dette indlæg bringes i samarbejde med Søstrene Grene

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *