LEGO Starwars til Trutten – og LEGO julekalendere til dig!

lego

P1130088

P1130102 P1130104

Vi elsker LEGO og LEGO DUPLO herhjemme – faktisk er det noget af det eneste legetøj, der altid kan samle os alle 4 i koncentreret leg gang på gang – og nu hvor Fidusen også er blevet stor nok til at lege med LEGO og ikke kun DUPLO, så er det for alvor blevet sjovt.

Hvis du også er vild med LEGO – eller måske nærmere har børn, der er – så læs med nederst i indlægget – jeg udlodder nemlig 2 LEGO julekalendere 😉

Jeg ender altid med at sidde og bygge forskellige huse, som Fidusen derefter leger med med alle lego-mændene – hun elsker fx at putte dem til at sove, til stor utilfredshed for Trutten, som ikke mener, det er værdigt for hans Starwars og LEGO Chima figurer 😀

Trutten og Farmand bruger til gengæld timevis på at sidde og bygge og samle forskellige avancerede konstruktioner – det har jeg hverken evner eller tålmodighed til. Til gengæld elsker jeg at se på de to, mens de gør det – de hygger sig nemlig i stor stil, samarbejder og skændes også en smule, når de ikke helt er enige 😉

Dette rumskib fra LEGO Starwars, Jek14 Stealth Starfighter, (som lige nu er sat 120 kr ned via mit link) er en helt ny tilføjelse til de mange forskellige Starwars æsker, man kan få hos LEGO. Trutten har flere af dem, og dette vakte også stor begejstring – det kan skyde rigtigt med missilerne, cockpittet kan åbnes, og vingerne kan klappes sammen – og så medfølger der flere forskellige Starwars figurer, som jeg ikke tør at begynde at sætte navn på (Trutten tester mig også altid ved at spørge, om de er gode eller onde – men jeg aner det vitterligt ikke, til stor morskab for ham) 😉

Er det mon LEGO Starwars, LEGO Chima – eller noget helt tredje, der hitter hos jeres drenge?

Jeg sætter gang i en lynkonkurrence om to julekalendere fra LEGO – hhv. LEGO Starwars og LEGO Friends – for at deltage skal du hoppe over på min Facebookside, like siden – og skrive i en kommentar til LEGObilledet, hvilken af de to kalendere, du ønsker dig.

Konkurrencen slutter allerede i morgen torsdag den 28/11 2013 kl 23 – så skynd dig at deltage 🙂

legokonkurrence

Dette indlæg indeholder affiliatelinks – klik her for at læse mere.

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *