Fidusens vinterudstyr

P1170032-001

P1170037-001

P1170048-002

Uff sikke en omvæltning at komme fra 27 graders varme og så hjem til dette vintervejr!

Herhjemme har vi måtte overgive os og skifte termotøj og gummistøvler ud med flyverdragt og vinterstøvler – har du også taget det i brug mon?

Fidusen har lidt forskelligt at vælge mellem – i børnenes institution er de ude på legepladsen det meste af tiden og spiser sågar ofte frokost udenfor, som de selv har hjulpet med at tilberede over bål – så vi lærte med Trutten sidste år, at det ikke er nok med en enkelt flyverdragt.

Fidusen er i første omgang hoppet i denne skønne flyverdragt fra Name It. Jeg ELSKER den gråmelerede farve, som jeg også har set hos flere andre mærker i denne sæson – den er helt fantastisk!

Den er dog meget unisex, og  når man har en elefanthue trukket godt ned om ørerne, så er det altså ikke helt nem at se, om det er en pige eller dreng – så i år har vi tilladt os at skeje lidt ud og gå all in på støvler og hue, så de kan være lidt mere girly, end hvad vi måske ellers ville vælge.

Det er første gang, vi skal prøve en flyverdragt fra Name It, så jeg er meget spændt på at se, om den kan leve op til vores krav og forventninger – jeg skal nok komme med en tilbagemelding senere på sæsonen.

Støvlerne er som altid fra Angulus – og huen er faktisk fra sidste år – den passer fint endnu – det er en cashmereudgave fra Ver de Terre.

Flyverdragt: Name It -.- Støvler: Angulus -.- Hue: Ver de Terre

 

Dette indlæg indeholder affiliatelinks – klik her for at læse mere.

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *