Mit udbytte – eller mangel på samme – fra Isabel Marant pour H&M

isabelmarantpourhm

Jeg har måtte vente  lidt med at udgive indlægget – for ÅH hvor har jeg været sur, arrig, tosset, stædig og irriteret over min shoppeoplevelse hos H&M’s onlineshop her til formiddag.

Jeg havde tidligt logget på og siddet og tilføjet forskellige items til min favoritliste, så jeg nemt kunne gå til kassen, når tingene blev sat til salg. I starten gik det også rigtig godt – jeg fik det hele i kurven og kom til kassen – og BANG!

De næste 2,5 time sad jeg så og prøvede, og prøvede – og spildte min tid.

Langt om længe kom jeg på – tingene var stadigt ikke udsolgt, så jeg skyndte mig at købe det – men da jeg fik min ordrebekræftelse var flere ting pillet af, så jeg endte slet ikke med de ting, som jeg i virkeligheden gik online for at købe – ØV!

Jeg fik købt den sorte blondebluse – (som er SÅ smuk på denne blogger), en anden silkebluse som minder om nogle fra Kate Moss’ gamle Topshop-kollektioner, og sidst men ikke mindst det smukke bælte.

Til gengæld fik jeg ikke den utroligt smukke silkenederdel (hvis nogen har én i overskud i str. 36, så sig meget gerne til!), den røde nederdel fra børnekollektionen (til mig selv, forstås 😀 ) eller den sorte oversize blazer (som Laura bærer virkelig fint her) – ÆV ÆV ÆV!

Hvordan forløb jeres shoppeoplevelse i dag – og hvad endte I mon med at købe?

English:

I had so many problems shopping from the Isabel Marant pour H&M collection today, but ended up with the black lace blouse, the belt and a silk blouse. What did you buy?

Billedkilde: H&M – tilpasset og redigeret af mig.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *