Zara Mini AW13

Opdateret for nylig23

Zara er et yndet shoppested for både min mand, jeg selv – og også når der skal købes lækkert tøj til børnene.
Jeg elsker den der klassiske stil, de har med deres børnetøj – og priserne er så nogenlunde rimelige – dog synes jeg faktisk ikke, det er decideret billigt tøj.

Problemet med Zara er, at de får mig til at ønske, at jeg havde en lille baby, jeg kunne shoppe tøj til – de har nemlig en “mini kollektion” som kun er til de helt små børn. Den er stylet mere eksklusivt end deres almindelige børnekollektion – og det hele ser simpelthen så lækkert ud, at jeg får løst til at købe det hele – til den baby, jeg så ikke har 😀

Er det kun mig, der er helt vild med stilen fra denne kollektion?

Du finder hele kollektionen her.

English:
Zara has made a “mini collection” and I LOVE it!

Billedkilde: Zara – tilpasset og redigeret af mig.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *