Video fra min tur til Wien med Sloggi

Indspilning i fuld skærm 07-11-2013 132655
Forrige weekend var i Wien med Sloggi, der havde inviteret mig og en lille gruppe andre bloggere fra hhv. Tyskland og Italien for at præsentere os nærmere for deres brand og produkter – og for at vise os deres nye SS14 kollektion.

Jeg havde et par fantastisk skønne dage, og jeg skal nok fortælle nærmere om det hele i et indlæg snart.

I mellemtiden vil jeg lige vise denne video, jeg netop har fået tilsendt – som meget godt viser den skønne stemning, der var mellem os alle på turen.

English:

A few weeks ago I was invited on a press trip to Vienna by Sloggi with a small group of bloggers from Germany and Italy. I’ll tell you more about the trip soon, but in the meantime you can watch this video from the event.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *